Jak dodać użytkowników do subskrypcji Beesbusy

Możesz dodawać użytkowników do swojej subskrypcji na różne sposoby:

  • Ze strony zarządzania subskrypcją.
  • Bezpośrednio z profilu członka Twojej listy.

Dodaj innych użytkowników do swojej subskrypcji ze strony zarządzania subskrypcjami

Na koncie administratora Beesbusy otwórz menu rozwijane użytkownika, a następnie kliknij „Subskrypcja”.

Jak uzyskać dostęp do strony subskrypcji

Następnie przejdź na stronę „Moja subskrypcja”.

Strona prezentacji subskrypcji

Tutaj, w sekcji „Licencje”, masz 4 opcje dodawania użytkowników do swojej subskrypcji:

  • Kliknij „Dodaj istniejącego członka”: rozwijane menu umożliwia Ci wybranie członka z listy członków i przyznanie mu licencji.
  • Kliknij „Pobierz szablon” i wypełnij plik Excela adresami e-mail oraz imionami i nazwiskami osób, które chcesz dodać do subskrypcji. Następnie kliknij „Importuj plik”, aby przesłać dane z pliku Excel.
  • Kliknij „Utwórz nowego członka i przypisz mu licencję” i ręcznie wpisz adresy e-mail oraz imiona i nazwiska osób, które chcesz dodać do subskrypcji. Zostaną one jednocześnie dodane do listy członków i subskrypcji.
  • Wprowadź kod zaproszenia, który możesz wysłać wszystkim swoim użytkownikom. Mogą oni wpisać kod zaproszenia w swoim profilu. Otrzymasz powiadomienie za każdym razem, gdy użytkownik użyje Twojego kodu zaproszenia, a lista użytkowników zostanie zaktualizowana w ramach wskazanego limitu.

Aby sprawdzić poprawność konfiguracji, kliknij „Sprawdź modyfikacje”.

Niezależnie od wybranej metody dodawania członków do subskrypcji, możesz zaznaczyć pole „Automatyczna współpraca” dla tych członków. Spowoduje to automatyczne dodanie członków Twojej subskrypcji do listy członków każdej osoby w subskrypcji.

Dodaj innych użytkowników do swojej subskrypcji z ich profilu

Możesz również dodawać użytkowników do swojej subskrypcji bezpośrednio z listy członków.

Członkowie > Lista > Profil członka: pod informacjami o członku kliknij „Dodaj do mojej subskrypcji”. Jeśli Twoja subskrypcja na to pozwala, członek zostanie dodany do listy użytkowników korzystających z Twojej subskrypcji.